Alle artiklerSundhed

Vil du også gerne snart have langt hår?

0

Indholdsoversigt

Er du også en af dem, der også gerne snart vil have langt hår. Langt hår ned til midten af ryggen. Langt hår til lænden. Langt hår der i hvert fald går ned over skuldrene. Eller måske bare lidt længere hår, end du har nu.

Så kan du med fordel købe gode hårvitaminer til håret igennem bapoon.dk og se hvordan det virker for dig og dit hår. Der findes mange forskellige vitaminer på markedet, det er blevet super populært med dem, der hedder Gummi Bears, som er en slags vingummi, som man skal spise 2-4 af om dagen og som smager af slik. Inden i dem, har producenten puttet forskellige vitaminer, som efter sigende gør at dit hår begynder at vokse mere.

Ligesom alt andet er det ikke noget der sker i løbet af 14 dage, det kræver vedholdenhed og at du fortsætter med det i et godt stykke tid. Et godt stykke tid? Hvad er det? Tjah, nogle eksperter siger at du i hvert fald skal gøre det i 6 måneder, før du ser en virkning, andre siger at du kan se en effekt i løbet af ganske få måneder. Her er det nok ret forskelligt, hvordan og hvor godt det virker fra person til person.

Alt hår er ikke ens

Vi er jo ikke ens og reagerer ikke ens på piller og om det overhovedet har en effekt. Effekten kan også være forskellig fra person til person. Nogle synes at deres hår bliver længere og andre synes at deres hår bliver tykkere. Det, der oftest er at finde i disse vitaminer, hvad enten det er vingummier, altså de der Gummi Bears, eller det er en slags vitaminpille er ofte Keratin. Keratin siges at have en naturlig og god effekt på vores hår og hjælper håret med at vokse og se mere sundt ud.

Det anbefales at man tager et par piller om morgenen sammen med et andet måltid og at man gør det kontinuerligt indtil man ikke har flere og skal ud og købe flere piller. For at kunne se dine resultater bedre, kan du tage et billede af dit hår før du begyndte at tage pillerne også tage et billede når du har været i gang i 3-6 måneder.

Husk at tage billedet fra samme vinkel, med samme lysindfald og med samme afstand, så du bedre kan måle og se hvad der er sket. Prøv lykken med hårvitaminer og se om du bliver den næste Arianna Grande!

5 gode måder på at hjemmetræne

Previous article

Derfor skal du købe rengøringsartikler online

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *