Alle artiklerLivsstil

Skab en ny form for hygge i haven med et bålfad

0

Det er ikke hvert år at vi er lige heldige med sommervejret, og derfor er det med god grund at vi skal gå all-in i sommer-interiøet, når vejret endelig er med os – og her er bålfadet en glimrende mulighed for at pynte haven med hyggelig og god stemning.

De seneste år har man set en markant stigning i investeringer af bålfade – de er blevet et hit at tilføje i de danske haver, og der er tale om adskillige størrelser og designs så alle kan være med på idéen. 

Bring lejrbålsstemingen hjem i haven 

Den perfekte form for hygge starter med samværet og stemningen man skaber. Stemningen kan med fordel sættes ved en lejrbålsstemingen ved bålstedet, hvor man kan lave mad, hygge, synge med på gamle klassikere, starte dybe samtaler eller blot have noget flot og lunt at betragte, og det er derfor også et hit blandt alle aldre. Den stemning der skabes ved ilden er helt speciel, og det skaber trygge og varme rammer i omgivelserne man er i.

Vi elsker hyggen og opsøger den alle steder. Danskere sætter stor pris på samværet i familien, og den gode stemning der hertil opstår. Bålfadet er et indlysende bud på et element, som både skaber hygge og bidrager til det tætte samvær i familien, men også er praktisk – og denne gang sker hyggen udendørs, når mørket sænker sig.

Skal man lave mad eller snacks, er gryderetter et godt bud, men de amerikanske kikse-snacks s’mores er også en genial idé at indføre ved bålet hvis der er yngre gæster med. 

Passer til alle haver og behov 

Der findes utallige variationer i materiale, design og størrelser, så der er rig mulighed for at finde netop det bålfad, som passer ind i din have, din stil og dit ønske. Om den skal bruges som et hyggeligt, helheds-element i din have, eller om det rent faktisk skal bruges til at lave mad og snacks på, så er mulighederne endeløse, og priserne kan alle være med på. Et bålfad i støbejern kan være en god idé hvis man ønsker at grille.

Et bålfad et corten-stål er til dem, der ønsker et bålfad med lang levetid – hertil op til 20 år. Et bålfad med håndtag er til de praktiske, som ønsker at rykke rundt på fadet eller evt. hive det med på stranden. Mulighederne er endeløse. Tag eventuelt et kig på Bålfade til haven og bliv yderligere inspireret. 

Få en bænksliber til dit værksted

Previous article

Sådan beskærer du dine buske

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *