Alle artiklerErhverv

Sådan skriver du det perfekte nyhedsbrev

0

Nyhedsbreve kan potentielt skabe flere kunder!

Ikke nok med at et nyhedsbrev, kan levere information om din virksomhed, den kan også bidrage til aktivitet. Jo mere information, desto bedre. Nyhedsbreve kan indeholde information om gode tilbud, konkurrencer, events o.m.m.

De gode tilbud

Hvilke kunder elsker ikke gode tilbud? De fleste kunder er jo eksperter i at sammenligne priser, så da kan spare det mindste på det de ønsker sig. Skab opmærksomhed på de tilbud du kører, lad dem gerne vide hvor meget kunderne sparer hvis det er relevant.

Hvis det er store beløb, så bliver kunden jo endnu mere hug på at købe noget, som der er sparet meget ved! Hvor har du købt den flotte skjorte? Den købte jeg på tilbud, det var virkelig et røverkøb! Måske de her flere tilbage, det må vi lige undersøge. En god strategi til mersalg. Når kunderne lader fortælle om deres oplevelser, til venner, familie eller kollegaer.

Tænk hvis jeg vandt?

Den følelse sidder de fleste, som der deltager i konkurrencer på internettet nok med. Derfor er konkurrencer i nyhedsbreve geniale. Det kan skabe aktivitet, og hvis præmien er noget kunden står og mangler, hvorfor så ikke deltage? De skal nok tage sig de to minutter det tager, hvis der er tale om en gevinst man bare ikke må gå glip af! 

Først en kunde, så to, så tre….

Events er geniale, her får du en lille historie omkring hvorfor:

Lone er kunde hos dig, hun fik faktisk øje på din virksomhed fordi der blev kørt med rigtige gode tilbud. Da hun er på hjemmesiden får hun øje på en konkurrencer, som blot kræver at man tilmelder sig nyhedsbrevet. Lone får nu faste nyhedsbreve en gang om ugen. Hun åbner dem, da indholdet er varierende og spændende.

Pludselig får hun øje på et event, det er gratis og kræver blot at man møder op. På dagen er der måske nogle gode tilbud eller lign. Lone tager ikke bare sin datter under armen, hun kontakter også sin søster og spørger om hun ikke vil med. Til eventet får alle lov til at gøre brug af de gode tilbud, hvis man tilmelder sig nyhedsbrevet. Både Lone, Lones datter og Lones søster tilmelder sig.

Fremover bliver de gjort opmærksom på virksomheden og det er dér vi gerne skulle nå hen.

Dog kræver et godt nyhedsbrev at det er velskrevet, fængende og falder i modtagerens øjenhøjde. Hvis du som virksomhed er interesseret i at få udformet dine nyhedsbreve, så er der hjælp at hente her professionel skribent til udformning af dine nyhedsbreve

 

 

7 ting stress kan gøre ved din krop

Previous article

Hvad er skægolie godt for?

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *