Alle artiklerLivsstil

Pift hjemmet op med et simpelt trick

0

Tapet – hvad for noget?

Får du umiddelbart negative associationer, når jeg nævner tapet og tapetklister? Tænker du på trist tapet i grå-brune farver i din oldemors gamle villa? Sådan skal du ikke tænke længere, for tapet i hjemmet er det nye sort! 

Engang skulle hjemmet være så hvidt og så minimalistisk indrettet som muligt. Så blev det moderne med en farvet væg i stuen – allerhelst i et råt beton-look. Nu er pangfarver og tapet det nye – det kan faktisk ikke blive vildt og farvestrålende nok!

Er du stadig skeptisk? Jeg tør næsten godt garantere, at din frygt vil blive gjort til skamme, hvis du tager dig et øjeblik til at scrolle igennem de største boligprofiler på Instagram, som udkonkurrerer selv den mest smagfuldt indrettede lejlighed i et af de foretrukne boligmagasiner, som du altid måber over, når du sidder i frisørstolen og skal have tiden til at gå.

Alt i alt er det svært at komme uden om tapetet, der ser ud til at være kommet for at blive! Og hvem kan ikke godt forstå det? Kan vi ikke godt blive enige om, at det altid har været noget forbandet svineri med malertape, afdækning, beskidt tøj, umulige pensler og evigt skæve kanter? Og er det ikke smerteligt, når man så alligevel beslutter sig for at lave en billedvæg på selvsamme nymalede væg, der pludselig skal hamres og sømmes med billeder, der alligevel viser sig ikke at matche i farven, når de kommer op?

På rejse i hjemmet med forskelligt tapet

Det er præcis her, tapetet kommer ind i billedet – bogstaveligt talt. Med tapet får du simpelthen hele pakken i ét – du får en lækker farve på væggen, som toppes ved, at tapetet allerede er beklædt med smukke motiver og figurative mønstre, som gør det ud for selv den mest avancerede billedvæg. 

Med ét kan du sidde i din stue og drømme dig væk i tropiske palmer, imens dit køkken udkonkurrerer et hvert køkket på et af de danske badehoteller, som du kender fra serien, med de smukke og enkle stribede mønstre. Dit badeværelse emmer af bølgeskvulp og turkisblåt hav, og dine børns værelser ligner noget, som vil gøre samtlige klassekammerater (og ikke mindst forældre) misundelige. 

Det er slut med at investere i litervis af maling, som alligevel aldrig helt matchede den nuance, du havde drømt om. Og det er slut med at tvinge dine børn til at få malet samme farve som resten af huset, fordi du ikke orker at investere i mere.
https://www.nicetapet.dk vil du med garanti kunne finde noget til enhver smag, og det vil blive en sand sanselig oplevelse at bevæge sig gennem dit hus. 

God fornøjelse!

Brug foråret til at planlægge din sommerhave

Previous article

Mine favoritter iblandt lydbøger

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *