Alle artiklerTeknik

Hvilke industrikøleskabe skal du vælge?

0

Når du skal vælge et industrikøleskab, er der en række ting, du kan overveje, inden du beslutter dig. Da de er større og mere energikrævende end et almindeligt lille køleskab, er det relevant at kigge på det energiforbrug, industrikøleskabet har.

Et industrikøleskab findes i flere forskellige varianter, og det er både ud fra dine behov samt klimaaftrykket, du bør vælge. Det er en større, men oftest meget nødvendig, investering, og derfor er det vigtigt at ende med det helt rigtige valg, du kan have glæde af mange år ud i fremtiden.

Hvad er et industrikøleskab?

Industrikøleskab er betegnelsen for et køleskab, der hovedsageligt anvendes i restauranter eller på caféer eller lignende steder, hvor der er behov for ekstra meget plads til opbevaring.

Der er muligheder for at lagre større mængder fødevarer, som typisk er nødvendigt, når en restaurant eller café modtager store leverancer med mængdemæssigt mange fødevarer, og som skal kunne opbevares over længere tid.

Hvilke industrikøleskabe skal du vælge?

Når du skal vælge et industrikøleskab, bør du gå efter et køleskab, der sikrer stabilitet, og som du kan stole på. Det betyder, at det skal være i god kvalitet og sikre, at temperaturen i køleskabet er ensartet og stabilt. Der er ikke råd til at risikere udsving eller fejl, når man har med fødevarer at gøre.

Du bør også vælge et køleskab med et godt energimærke, så du sparer penge i det lange løb. Hvis energimærket ikke er godt nok, risikerer du, at du køber en pengesluger, der konstant er i gang for alt for mange penge.

Køb et industrikøleskab, der er energimærket over D, og som minimum tilhører klimaklasse 4.

Energiforbrug

Energiforbruget vurderes og får mærkninger ud fra bogstaver. Fra G som det dårligste og op til forskellige grader af A, som er det bedste.

Når du skal vælge et industrikøleskab, skal du gå efter et køleskab, der er fra D og opefter. Det kan ganske enkelt ikke betale sig at spare penge på et industrikøleskab, der har et lavt energimærke, da det meget hurtigt vil bruge for langt mere i energi, så du i længden skal af med mange flere penge.

Klimaklasser

Klimaklasser er betegnelser for, hvor godt industrikøleskabet er i stand til at køle, samt i hvilke temperaturomgivelser, det kan fungere i. Her er det naturligvis værd at tænke på, hvor køleskabet skal stå, og om det bliver udsat for skiftende temperaturer i løbet af året.

Om sommeren kan det blive varmt, og her sikrer en klimaklasse 4 fx, at køleskabet kan fungere i rum med temperaturer på op til hele 30 grader. Det er enormt praktisk, så du er sikker på, at køleskabet holder indholdet koldt, selv når varmen er på sit højeste uden for køleskabet.

Hvad er skægolie godt for?

Previous article

5 gode måder på at hjemmetræne

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *