Alle artiklerErhverv

Gør lejligheden til en sand herskabsvilla med et enkelt trick

0

Herskabelighed er det nye sort

Er du bare den mindste smule aktiv på de sociale medier – herunder særligt Instagram – tør jeg godt at vove den påstand, at det umuligt kan være gået din næse forbi, at lejligheder med et herskabeligt præg er det nye sort.

Måske har du også haft ekstra god tid til at følge med i den nyligt afsluttede sæson af Nybyggerne på TV2? Da vil du i så fald vide, hvordan ét af parrene gik all in på at forvandle deres neutrale rækkehus til en herskabelig lejlighed af en anden verden, som straks ledte tankerne hen på alle de smukke badehoteller, vi er så heldige at besidde i Danmark.

Fra anonymt rækkehus til herskabsvilla

Men HVORDAN forvandler man et anonymt rækkehus til en herskabsvilla, tænker du måske – og med god grund. Jo, ser du, det er så simpelt, at det næsten virker for let til overhovedet at skulle forklare. Men det er her https://www.stukeksperten.dk kommer ind i billedet.

Stukeksperten har specialiseret sig i at designe alverdens stuk, stuklister, paneler og rosetter til hjemmet. Ikke nok med, at det er let, er du også garanteret god kvalitet. Stukeksperten står inde for at levere materialer i garanteret god kvalitet til fordelagtige priser, som til hver en tid vil udkonkurrere de materialer, du måske er fristet til at købe i dit lokale byggemarked.

Æstetik og praktik i ét

Ud over det helt åbenlyst smukke og æstetiske i stuk, stuklister, rosetter og paneler, som løfter hjemmet til et helt nyt niveau, er der – tro det eller ej – også noget decideret praktisk i at pryde hjemmet med disse effekter. 
Stuklisterne kan nemlig anvendes til at skjule alle de grimme ledninger, som du i en evighed har bøvlet med at holde skjult bag diverse kommoder, reoler og borde i hjemmet, som bare aldrig helt har virket. På den måde er du sikret æstestik og praktik i ét, og det er altså ikke så ofte, at det kan lade sig gøre, da det ene ofte bliver på bekostning af det andet.

Der er ikke mere tilbage at sige, end at du skal tjekke https://www.stukeksperten.dk ud. Med ét simpelt klik og derefter ét simpelt trick kan du skabe præcis den herskabslejlighed, du så længe har sukket efter, og pludselig vil du opleve, at selv den kedeligste gråvejrsmandag er forvandlet til et luksusophold på et badehotel, der vil gøre alle gæster og naboer misundelige.
God fornøjelse!

Gør hjemmet til dit private diskotek

Previous article

Find dig et godt netværk at blive en del af

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *