Alle artiklerLivsstil

Gør hjemmet til dit private diskotek

1

Har coronakrisen givet dig ‘festabstinenser’? Er du klar til at holde verdens fedeste fest, når Mette giver lov?

Har de mange måneder væk fra dansegulvet givet dig reelle abstinenser? Og har du svært ved at se for dig, hvordan og hvornår dette coronamareridt nogensinde vil ende? 

Frygt ej! Xtravagant leverer lige det party-lys, du står og mangler, for at toppe din privatfest, som skal skydes i gang, så snart myndighederne giver lov.

Party-lysene fra Xtravagant vil med garanti henlede dig til de tætbefolkede, højlydte og svedige diskoteter, som var din faste weekendbeskæftigelse, før kristen ramte.

Om du er til multifarvet diskolys, en beskeden blå laserlampe eller de verdenskendte knæklys, som har toppen enhver ravefest, vil du med garanti kunne finde lige det, du står og mangler, hos Xtravagant, som har specialiseret sig i partlys til enhver fest.

Du behøver end ikke bekymre dig om at skulle slæbe diverse lamper og opsætninger med dig hjem – det eneste, du skal gøre, er at lægge det i din virtuelle køb, og inden du har nået at omrokere stuen og gøre plads til dansegulvet, vil dine varer være leveret til dig. Har det nogensinde været lettere at skabe en fest? Det er svært at forestille sig. 

Ikke nok med at levere lys til lejligheden, tilbyder Xtravagant endda også at troppe op med alt tilbehør, lys, lyd og din helt egen DJ, så din lejlighed bliver forvandlet til et vaskeægte raveparty, ligesom de, som om det andet ikke var nok, også tilbyder glitter, hårpynt og sågar outfits til at toppe fornøjelserne.

Du kan altså både pynte lejligheden OG dig selv til festlighederne, så du end ikke skal bekymre dig om at kriseshoppe dit outfit i sidste øjeblik, fordi du har haft så travlt med at gøre dit hjem klar til fest.

Er du ikke helt overbevist, eller kan det bare ikke gå hurtigt nok med at få forudbestilt tingene til den fest, du skal holde, når du får grønt lys af myndighederne? Besøg Party lys og design din helt egen fest.

Skynd dig ind og forudbestil dit lir. Der bliver helt sikkert rift om knæklysene, når vi er ovre krisen… og hvis man ikke har brug for en kæmpefest på den anden side af denne krise, hvornår har man så? Du vil med garanti aldrig få så god en undskyldning for at stable en kæmpe fest på benene som nu.

God fest og god fornøjelse! 

Skal dig og vennerne have en sjov aften?

Previous article

Gør lejligheden til en sand herskabsvilla med et enkelt trick

Next article

You may also like

1 Comment

  1. Vi glæder os fandme meget allesammen til at Corona forsvinder!

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *