Alle artiklerTeknik

Find den avis der passer til dig

0

En anbefaling af danske aviser

Det er vist ingen hemmelighed, at der findes mange forskellige danske aviser – og det handler derfor om, at finde ud af hvilke type avis, man er til. Jeg vil nu komme med mine anbefalinger af, hvad jeg mener man skal abonnere på alt afhængigt af interesse.

Er du til sport?

Er du sportsglad og elsker at følge med i, hvad der sker i sportsverdenen – både ind- og udland – er der mange gode bud på det. De fleste aviser kommer omkring emnet, men det er klart at der findes større spillere – for at blive i sportstermerne – der dækker mere fyldsgørende sport end andre.

Her bliver Ekstrabladet en af de større spillere, der har egen sportssektion, hvor de løbende opdatere på sportsnyheder for både danske og udenlandske kampe. Fodbolden er nok det, der fylder allermest.

Men der skrives også om håndboldresultater, når der er slutrunde eller sket andet spetakulært i sporten eller når Viktor Axelsen spiller stort og vinder titler og trofæer.

BT kan meget af det samme, og har også egen sektion dedikeret til sporten, der også løbende bliver opdateret. Forskellen mellem disse to er ikke stor, og jeg tør derfor ikke sige, hvilken jeg mener, man bør vælge fremfor den anden.

Til gengæld vil jeg nok sige, at det er fjollet at abonnere på dem begge, da indholdet minder gevaldigt meget om hinanden. 

Er dit sportsbehov mindre, vil jeg anbefale andre aviser. Særligt hvis du eksempelvis har en interesse for politik, hvor der netop findes aviser, der er mere dedikerede og målrettet omkring dette emne – men alligevel også serverer et par gode sportsnyheder.

Har politik din interesse?

Hvis du gerne vil læse om mere politisk relateret stof, er Politkken et godt valg. Der findes mange andre, i øvrigt også gode aviser på området, men Politikken er ofte den, de fleste vælger. Dog kan aviser som Jyllandsposten eller Berlingske også anvendes, da disse også dækker ganske bredt. 

Hvis din interesse er det danske – og udenlandske – erhversliv

Børsen er nok et særligt godt valg, hvis du er mere interesseret i det danske og udenlandske erhversliv, da dette er det fortrukne emne i avisen. Her kan du, så vidt jeg har forstået, også følge de forskellige aktiekurser og finde ud af, hvor du skal satse den næste formue henne. 

Der er altså nok at vælge i mellem. Går man efter mere lokale nyheder, der koncentrerer sig om ens eget område, findes der et hav af gode, danske aviser til det formål også. 

 

Mine favoritter iblandt lydbøger

Previous article

Find dit lokale bageri med bagværk

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *