Alle artiklerErhverv

Få hjælp til rekruttering af nye medarbejdere

0

Når du skal rekruttere en eller flere nye medarbejdere, kan det være til stor hjælp at række ud efter et rekrutteringsbureau, der har specialiseret sig inden for netop de områder, der også er aktuelt for dig. På den måde er du sikret en god start i din søgen, og du kan få hjælp og rådgivning undervejs, hvor mennesket er i fokus for begge parter, så de rigtige kemier kan mødes.

Bureau til forskellige brancher

Hos Next Rekruttering er man specialiseret i bestemte brancher, så man er sikker på at dygtiggøre sig inden for færre brancheområder, fremfor at skulle berøre samtlige brancher overfladisk.

Hos Next hjælper de med rekruttering inden for følgende brancher:

  • Salg og salgsledelse; sælgere og en bred vifte af salgsprofiler
  • Finans og økonomi; personer der varetager opgaver inden for regnskab, økonomi og finans
  • Ingeniør og konstruktion; personer i fx konstruktionsbranchen
  • Medical og pharma; personer i medicinalindustrien som biologer og farmaceuter
  • IT og tech; en branche i rivende udvikling bestående af fx datamatikere og dataloger
  • Industri produktion kontor; en bredere gruppe af fagfolk som elektrikere og receptionister

Hvad er rekruttering og hvordan kan det hjælpe dig?

Rekruttering består i at udvælge egnede mennesker, kommende medarbejdere, til en organisation eller virksomhed. Det er op til den enkelte, hvordan de vil anvende muligheder ved et rekrutteringsbureau.

Rekrutteringsprocessen kan foregå ved, at virksomheden selv står for forløbet. De fleste virksomheder vælger dog et forløb hos et rekrutteringsbureau, hvor virksomheden har mulighed for både at spare tid og ressourcer, da bureauet går ind og varetager rekrutteringsforløbet.

Forløbet er gavnligt for dig, der skal ansætte en ny medarbejder i en virksomhed, da du sparer tid, men samtidig får rådgivning undervejs, så du er sikker på, at forløbet lever op til dine forventninger, og at udfaldet er tilfredsstillende.

Fordele ved at anvende et rekrutteringsbureau

Når du anvender et rekrutteringsbureau, kan de hjælpe dig med at undgå mulige faldgruber. Allerede fra første indledende skridt, får du en mulig adgang til bureauets database af mulige kandidater til din kommende medarbejder.

Under processen afdækkes behov, og her er gode råd at hente fra et bureau, da de har et erfaringsgrundlag af management at trække på. Det er desuden lettere for et udefrakommende bureau, end virksomheden selv, at se mere objektivt på hele processen; der er så at sige ikke aspekter, der spiller ind, som kan være overflødige eller unødvendige i vurderingen af mulige kandidater.

Et rekrutteringsbureau er menneskekendere og har certificering i personlighedstests. På den måde kan de finde frem til gode matches ud fra aspekter, som du eller virksomheden muligvis ikke har den fjerneste idé om.

Sådan beskærer du dine buske

Previous article

Hold dig opdateret på verden omkring dig!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *