Alle artikler

5 gode måder på at hjemmetræne

0

Hvordan får man sin drømmekrop derhjemme?

Er du også en af de mange danskere som savner at træne i fitness, fodboldklubben eller måske på tennisbanen? Selvom Fitnesscentre er lukket ned, er det ingen undskyldning for at stoppe med din træning. Der er mange andre muligheder og alternativer til at komme i form, blive stærkere eller måske målet for at tabe sig nogle kilo i det nye år. En af disse muligheder er hjemmetræning! Læs med her og få 5 gode måder til at du kan få den krop du går og drømmer om, selvom det skal foregå derhjemme.  

5 tips 

Løb 

Hvis der er muligt for dig, så er løb en genial metode at komme i form på, og samtidig træne krop og ikke mindst få ro i sindet. Der findes mange apps der kan hjælpe dig til at komme i den rette form, og fra at løbe 2 km til at løbe 10 km. Hvem ved, måske du får så meget smag for det, at du deltager i det næste halv marathon? 

Styrketræning 

Der er intet der forhindre dig i at træne hjemme i din stue, gang eller soveværelser – du skal bare have de rette værktøjer til det! Først er en måtte meget nødvendig, da det skåner dig for dit hårde hulv derhjemme, som også kan blive glat fra sved. Derudover findes der mange typer af forskellige træningsudstyr, som du kan gøre brug af derhjemme. Et af disse er en Slyngetræner

Youtube 

Mangler du de rigtige øvelser til at komme i form på? Frygt ej. Der findes utallige af youtube videoer af atleter, trænings youtubere og personlige trænere, som laver videoer der viser hvordan du laver bestemte øvelser – og ikke mindst hvad de gøre godt for! Samtidig kan det være en god motivation, at have en person at efterligne, da det kan holde koncentrationen 

Konkurrencer 

Hvis du bor sammen med nogen så inviter dem med til en hjemmetræning. Det kan både være sjovere og en bedre træning. I kan holde små konkurrencer f.eks. hvem holder længst i planken? Hvis du bor selv kan du i stedet laver konkurrencer med dig selv, fra dag til dag. Måske du vil presse dig endnu mere, nu hvor der er en konkurrence på spil? 

Trapper 

Bor du i lejlighed eller tæt på bygninger som har trapper, så er det helt perfekt for dine ben og kondition! Spurt op og ned at trapperne flere gange, og du vil med garanti hurtig få en bedre kondition samt nogle flotte veltrænet ben! 

 

Læs også Det ultimative træningsredskab om Slyngetræner hos metteszabo.dk.

Hvilke industrikøleskabe skal du vælge?

Previous article

Vil du også gerne snart have langt hår?

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *