Alle artiklerLivsstil

5 gode grunde til at forkæle din hund

0

Indholdsoversigt

BullerBox

BullerBox er en virksomhed der blev opstartet tilbage i 2014, af Sebastian og Mia. Konceptet udsprang fra ideen om, at det ofte er et hit hos din hund, hvis du ikke altid vælger det samme legetøj og de samme godbidder.

Den 15. november 2014 blev de første 22 BullerBoxe sendt ud.

I dag er virksomheden i den grad vokset og hele titusindervis af hunde og deres ejere, venter nu i spænding hver evig eneste måned, på at se hvad der gemmer sig af lækre sager i denne måneds BullerBox. 

Nu har Sebastian og Mia tilmed valgt, at de gerne vil støtte forskellige dyrevelfærdsorganisationer, og det er tilmed blevet til 75.000 kroner til Dyreværnet.

5 gode grunde

BullerBox er et koncept der i den grad gavner både hund og ejer hver evig eneste måde. Derfor er det også altafgørende, at du kan læse dig frem til, hvad det egentlig er der adskiller BullerBox fra andre virksomheder indenfor samme område.

  1. For det første har du tilfredshedsgaranti når du handler. Med andre ord hvis der er noget du, eller gud forbyde det din hund ikke synes om, så vil der blive sendt en gratis ny erstatningsting med i den næste BullerBox. Alt i skal gøre, er blot at skrive en mail.
  2. Det er ganske simpelt at opsige medlemskabet. Det kræver sådan set bare, at du logger ind på din personlige profil. Her kan du nemt opsige det, ændre størrelse på det, pause det og meget andet.
  3. Du har 14 dages fuld fortrydelsesret. Du kan naturligvis også fortryde dit køb, returnere BullerBoxen og efterfølgende få dine penge tilbage, skulle den ikke falde i god jord.
  4. En anden essentiel grund til netop at benytte dig af BullerBox er, at du ganske selv vælger om du vil have din månedlige BullerBox sendt til dit nærmeste posthus, pakkeboks eller sågar om du ønsker, at få den sendt helt hjem til dig selv. Med andre ord er der nem levering, som kommer til at passe dig og dine behov bedst.
  5. Sidst men bestemt ikke mindst er der en månedlig betaling hos BullerBox. Dette betyder altså også, at uanset hvilken startperiode du vælger for dig og din hund, så kommer du kun til at skulle betale for én enkelt måned af gangen. Du kan være ganske rolig.

Så hvis du også er klar til at få forkælet din hund lidt ekstra en gang om måneden, så skal du blot følge dette link Se mere hunde-indhold hos BullerBox

Guide til lækker hjemmelavet babymad

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *